22 июл. 2015 г., 09:39

Засмей се 

  Поэзия
506 0 2

         Засмей се

 

Преди да стигнеш своя край

в утрото със хладен дъжд,

ти живей, не се колебай,

всичко става само по веднъж.

 

Веднъж истински си влюбен,

помниш този миг красив,

в омаята на допира изгубен,

беше неземно щастлив.

 

Мигове на тръпно очакване,

на света идват твоите деца,

след лудите бързеи укротена,

животът е дълбока ленива река.

 

Тръгнал от незнайна галактика

се влюбваш в дъгата след дъжд,

и няма никакви тайни и тактика...

засмей се на ден поне по веднъж.

© Запрян Колев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Усмихна ме, Зап.
    Благодаря!
  • Смехът е здраве,но и прекрасно трептене на вселената,чрез който се събира положителна енергия!Хубаво си го казал,за което те поздравявам!
Предложения
: ??:??