27 нояб. 2008 г., 07:50

Застудява душата ми 

  Поэзия » Любовная
1064 0 14

 

http://www.youtube.com/watch?v=zHVaA5VUajE

                                                  

 

                                                       В памет на Велизар

 

Застудява душата -

заиграха своя танц ветрове.

Заскрежи се тъгата -

охладнявам без твойте ръце!

 

Заизвива се зима.

А  пътят е дълъг пред мен.

Как без теб да премина

този студ, завладял моя ден!

 

Ще вървя по следите,

побелели от първия сняг.

Ще се взирам в мечтите,

за да срещна пак пролетен знак!

 

И ще тичам към тебе - красива,

за да  бъда пак твойто момиче!

И така, променена, но жива,

някой ден ще поникна в кокиче!

 

 

 

 

© Неделина Кабаиванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??