16 апр. 2018 г., 19:12

Затихващи чувства 

  Поэзия » Любовная
404 0 0

Преди време, може би, около година

поглеждах чата ни, дали си на линия.

Уви, сега не е така...

Питам се къде греша?

Дали сърцето нещо се е повредило.

И какво се е променило?

Как така стигнах дотук...

Да не мисля за тебе, или за някой друг.

Е, случи се и това

Да смятам, че обичта ми към теб

Трябва да е борба!

© Габриела Все права защищены

Първото ми стихотворение, което отвори сърцето ми към поезията.

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??