8 авг. 2007 г., 09:38

ЗАТОВА 

  Поэзия
410 0 6
             (писано по част от мелодия
              пята от Силвия Кацарова)

Затова съм тук,
затова съм с теб,
затова сме двама!
Хайде да отидем,
там, далеч в безкрая,
уловени за ръце!
И ще си шептим,
и ще си мълчим,
само с тебе двама!
В тая мелодрама
ще ни пеят птички,
нежни лястовички!
А полето нека ни примами,
с треви дъхави, цветни премяни!
Вече знаеш ти къде да отлетиш,
с мен и любовта... да разтуптиш!

© Мариола Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??