12 мар. 2009 г., 12:43

Затворени очи 

  Поэзия » Любовная
841 0 5

 

Обичам да те гледам със затворени очи,

когато си проекция на моето въображение -

как те докосвам с устни и галя със коси,

как се притискам в тебе, нежно спотаена.

 

От теб, че вкусвам си представям,

и че се опивам с твоя аромат;

че ме прегръщаш да усещам и в омая

ме целуваш, и се изпълвам с благодат.

 

Желание, страст и любов да чувствам,

че се разливат във всяка фибра в мен;

и всяка клетка, нерв и мускул

те жадуват и оставам в този плен.

 

Не искам този блян да свършва,

не искам край да имат тез мечти.

Със тях се храня и просъществувам,

а тях ги има само при затворени очи...

© Анахид Чальовска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??