Завиждам на момичето, което те привлече.
Завиждам ѝ, че я изпиваше с очи.
Завижда ѝ, че беше там, а аз далече.
Това е един от най-лошите ми дни...
Завиждам на момичето, което те прегръща.
Трябваше да бъда аз вместо нея.
Завиждам, че внимание ѝ обръщаш...
Вниманието, за което толкова копнея...
Завиждам на момичето, което те откри.
Завиждам ѝ, че с нея си щастлив.
Завиждам ѝ, че с лекота те плени,
а пред мен си мълчалив...
Тя за обич не трябва да те моли.
Завиждам ѝ, че е в твоите ръце.
Ще ти шепне думи, които искам да са мои.
Завиждам ѝ, че спечели твоето сърце...
Завиждам на момичето, което те докосва
и сгушена в ръцете ти заспива...
Завиждам ѝ, защото те омагьосва.
Разбирам, тя е по-забавна и красива...
Искрено се радвам за вас,
въпреки че си мечтая в моята килийка
как на нейното място съм аз...
Тя е наистина голяма късметлийка...
© Диляна Георгиева Все права защищены