6 февр. 2008 г., 17:09

Завинаги 

  Поэзия
717 0 12
Обещай, че без мен ще живееш,
обещай, че без мен ще гориш!
Обещай, че без мен ще умееш
все така устремен да пламтиш!

Обещай ми, че няма да плачеш
и да страдаш за минали дни!
Обещай ми, че ведро ще крачиш
с огнен пламък във свойте очи!

Обещай ми, че ще изживееш
всеки миг, заплануван от нас!
Обещай ми, че вечно ще пееш,
без умора, до сетния час!

Обещай ми, че пак ще се срещнем
в онзи друг, тъй загадъчен свят!
Обещай ми, че пак ще си легнем
и звездите над нас ще пламтят!

© Наташа Басарова Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??