Всичко ми напомня за теб
и тихия есенен дъжд ,
който бавно се стича по стъклата .
И буйният вятър ,
който помита пожълтелите листа
на двора .
И яркото слънце щипейки
бузите ми
и преливащата река ,
която събаря къщите .
Смехът на весело подскачащо дете
и шумолящата светло синя рокля ,
която нахлузвам върху раните си .
В ушите ми завинаги звучи
твоето тихо "обичам те ".
© Jivka Koleva Все права защищены