29.08.2023 г., 22:05 ч.

Завинаги 

  Поезия » Любовна
162 0 0

Всичко ми напомня за теб

и тихия есенен дъжд ,

който бавно се стича по стъклата .

И буйният вятър ,

който помита пожълтелите листа

на двора .

И яркото слънце щипейки 

бузите ми 

и преливащата река ,

която събаря къщите .

Смехът на весело подскачащо дете

и шумолящата светло синя рокля ,

която нахлузвам върху раните си .

В ушите ми завинаги звучи

твоето тихо "обичам те ".

© Jivka Koleva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??