Сега и завинаги аз ще бъда до теб,
дори километри да ни разделят,
дори усмивката ти да не виждам,
дори устните ти да не целувам.
Завинаги обречени сме на любовта
и изгарящата телата ни страст.
Завинаги сърцето ще тупти лудо
дори само при мисълта за теб.
Знам, невъзможна между нас е любовта,
но сърцето упорито отказва да те забрави.
Любов, кажи, как този мъж да излича
от паметта и сърцето, след като това е невъзможно?
13.01.2021 г./ 15:36 ч.
Гр. Хасково
© Мечтателка Все права защищены