17.01.2021 г., 10:37 ч.

Завинаги аз ще бъда 

  Поезия » Любовна, Еротична, Свободен стих, Друга
988 3 0

Сега и завинаги аз ще бъда до теб, 

дори километри да ни разделят, 

дори усмивката ти да не виждам, 

дори устните ти да не целувам. 

Завинаги обречени сме на любовта 

и изгарящата телата ни страст. 

Завинаги сърцето ще тупти лудо

дори само при мисълта за теб.

Знам, невъзможна между нас е любовта, 

но сърцето упорито отказва да те забрави. 

Любов, кажи, как този мъж да излича 

от паметта и сърцето, след като това е невъзможно?

 

 

 

 

13.01.2021 г./ 15:36 ч.

Гр. Хасково

© Мечтателка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??