28 окт. 2020 г., 08:34

Завинаги любов 

  Поэзия » Любовная
192 0 0

От зората на човек я има любовта. 

Любов, която той ще търси по света. 

Намери ли я, значи ще е щастлив до край. 

Споделена ли е с друг, за него ще е рай. 


 

Аз намерих те, любима. 

Моята любов към теб вечно ще я има. 

Зная, че любов изпитваш ти към мен сега. 

Цял живот ще те обичам, защото всичко си за мене на света. 


 

Някой ден ще разбереш, помни, че моята любов към теб сърцето ми ти подари. 

За тебе то живее и тупти. 

Защото си за мен единствена, помни.

Цял живот ще те обичам, дори да съм в прегръдките на друга.

Нея ще целувам, ала теб ще виждам. 


 

Само ти заключена си в моето сърце.

Друга няма ключ от него и няма начин вътре да се нанесе.

Мимолетна, казваш, любовта ми е била?

Но познай кой от двама ни ще назове това?

Пред тебе и пред Бога се кълна,

ако спра да те обичам някога, нека бъда жертва на смъртта.

© Борислав Александров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??