2 февр. 2024 г., 11:46

Завинаги ще те обичам аз 

  Поэзия » Любовная, Строгие формы
194 5 6

Завинаги" е дума илюзорна! " -

изфилософства егото в реалност...

" Наивна обичта е, неуморна,

романтиката с нея е баналност! " .

 

Но всъщност, може би, не е така,

че сетивата - ето - се бунтуват.

Душа и ум, сърце и взор сега

заради тебе с жар ме критикуват.

 

И тялото ми бойна е поляна -

действителност с мечтателност разгарят

война една и няма в мен промяна...

За тебе сетивата побеждават.

 

И истински изричам в този час:

Завинаги ще те обичам аз.

© Асенчо Грудев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??