" Завинаги" е дума илюзорна! " -
изфилософства егото в реалност...
" Наивна обичта е, неуморна,
романтиката с нея е баналност! " .
Но всъщност, може би, не е така,
че сетивата - ето - се бунтуват.
Душа и ум, сърце и взор сега
заради тебе с жар ме критикуват.
И тялото ми бойна е поляна -
действителност с мечтателност разгарят
война една и няма в мен промяна...
За тебе сетивата побеждават.
И истински изричам в този час:
Завинаги ще те обичам аз.
© Асенчо Грудев Всички права запазени