Седя и си спомням за отминалите дни,
за твоите измами и лъжи...
О, ако знаеш само как боли,
когато си помисля, че с другата си ти.
Другата е там, където аз още мечтая да бъда,
но тази мечта никога не ще се сбъдне.
Завиждам ù за това, че гали косите ти,
които аз доскоро галех.
Боли като си представя как целува устните ти
и отново ме обзема завист.
Помня всяка твоя дума и целувка,
помня колко заедно мечтахме
и накрая всичко рухна... Всичките мечти си пропиляхме.
Тя върви до теб сега,
а аз седя и плача сама.
Кажи ми, как да преодолея
болката, че ти си с нея?!
© Ина Петрова Все права защищены