Apr 8, 2010, 2:29 PM

Завист и болка 

  Poetry » Love
514 0 0

Седя и си спомням за отминалите дни,

за твоите измами и лъжи...

О, ако знаеш само как боли,

когато си помисля, че с другата си ти.

Другата е там, където аз още мечтая да бъда,

но тази мечта никога не ще се сбъдне.

Завиждам ù за това, че гали косите ти,

които аз доскоро галех.

Боли като си представя как целува устните ти

и отново ме обзема завист.

Помня всяка твоя дума и целувка,

помня колко заедно мечтахме

и накрая всичко рухна... Всичките мечти си пропиляхме.

Тя върви до теб сега,

а аз седя и плача сама.

Кажи ми, как да преодолея

болката, че ти си с нея?!

© Ина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??