8 дек. 2010 г., 16:02

Завладяващ... 

  Поэзия » Любовная
550 0 0

Огнените ти очи прогарят душата ми, щом погледнеш в мен...

Студеното ти тяло има  власт над мен, щом докоснеш ме...

Усмивката ти кара ме да настръхвам, щом доближиш ме ти...

Целувката ти, тъй страстна и опасна, кара ме да забравя да дишам.

© Златина Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??