14 дек. 2008 г., 07:25

Завръщане 

  Поэзия » Любовная
651 0 1
 

И вратата,

     стаята,

         диванът.

Познато ми е всичко.

Тишина, сгушена

 на стола,

   ме очаква. 

Искам да остана.

Тъмнина и егоизъм.

Потъване в любовта.

Дори не си говорим.

Полуживи,

        снежинките

                 носят утеха.

Разпервам пръстите

до възглавницата

на самотата.

Липсват ми...

твоите корени,

впити в мен.

© Яна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??