И вратата,
стаята,
диванът.
Познато ми е всичко.
Тишина, сгушена
на стола,
ме очаква.
Искам да остана.
Тъмнина и егоизъм.
Потъване в любовта.
Дори не си говорим.
Полуживи,
снежинките
носят утеха.
Разпервам пръстите
до възглавницата
на самотата.
Липсват ми...
твоите корени,
впити в мен.
© Яна All rights reserved.
твоите корени,
впити в мен."
Прекрасно е!!!Поздрави!!!