21 апр. 2012 г., 09:52

Завръщане 

  Поэзия » Белые стихи
665 0 7

 

 

 

                                   Завръщане

 

                  Пребродих вчера старите места.

                   С товар от овехтели спомени,

                   прибирам се при днешния си ден.

                   Вече ме очакват моите нови гости -

                    натрапени или желани грижи.

                   С тях свързани сме като омагьосани

                    и няма да се разделим до вечерта.

                    За утре - още нищо не е обещано.

                    Пътища - затрупани от неизвестност.

                 

© Виолета Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??