7 нояб. 2010 г., 12:57

Здравей и днес! 

  Поэзия » Другая
558 0 4

Здравей, оцъклен мой живот,
отново в тебе се събуждам,
отново си на грешен оборот
и днес със теб ще бъде сложно!

И днес със теб до кокал ще боли,
и днес ще ме възседнат много грижи,
но с тях се свиква, пък дори
безкрайна да е сивата им нишка.

И днес ежеминутно ще греша,
ще се опитвам нещо да науча
и страстите във мен да утеша
ще се опитам – може и да се получи.

И днес ще ме повикат кръстопъти,
ще ги премина, даже на червено,
че по-добре така, отколкото безпътна
да се губя във пресечки забранени.

Здравей, побъркан мой живот,
да те живея още малко имам нерви,
настройвам те на верен оборот,
така ще бъда твоя безрезервно!

© Даниела Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??