12 янв. 2014 г., 20:10

„Здравей, как си приятелю...“ 

  Поэзия » Другая
677 1 2

 

                                                                       На Гого от Тоника

 

Когато някой ден света  оставиш,

е важно - да остане твоят глас

и никой този глас да не забрави,

защото е оставен тук - за нас...

 

Ако на теб било е отредено

гласът ти да остане, да се чува

завинаги -  на тази малка сцена,

наречена  Живот - това си струва....

 

Дори и да те няма някой ден,

то място Бог за теб е отредил,

ако за този глас си бил роден

и си доказал тук защо си бил...

 

Когато някой ден света оставиш

и твоят глас е пял, а не гласувал,

то него никой няма да забрави!

Така поне на мене ми се струва...

 

12.01.2014

© Георги Ванчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??