11 дек. 2018 г., 07:51

Здравей любов 

  Поэзия » Любовная
669 2 4

Здравей любов 

теб аз всеки ден чаках

Не тръгвай не ме оставяй любов

стотици сълзи аз по тебе изплаках

 

Добър вечер любов 

Наздраве за нашето старо

и остаряло сватбено вино

Вземи го любов 

то още те чака там върху скрина

 

Не ме оставяй любов

Не заспива без мен 

Наздраве моя голяма и страстна любов 

Дочакай със мен ти другия ден

Наздраве любов

Не заспивай

Постой пак до мен 

И сълзите изпивай

 

Бурна моя любов

ти тази нощ от мен ще си тръгнеш

аз зная  любов

че в теб отдавна мене ме няма

И когато тази нощ любов 

от мене си тръгнеш

не се обръщай  любов

не се връщай да ме прегърнеш

 

© Любов Никифорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??