23 апр. 2021 г., 14:49

Зелена молитва 

  Поэзия
723 1 4

Гора в зелено как се плиска

и Бог усещам близо, искам,

най-чисти думи да изпиша,

че само в Бог раста и дишам

 

на вяра въздуха омаен,

дъхти гората, ще ме смае -

творение на Бога Святи,

зелена пролет ми изпрати.

 

Творецо и Баща Небесен,

духът се лее като песен,

и Те прославям: Всемогъща

си Троица Единосъщна.

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??