16 мая 2009 г., 11:08

Зелено 

  Поэзия » Пейзажная
512 0 2

Зелено е. Зелено е навсякъде.
И пълно е със пролетни цветя.
Зеленото прониква във душата ми
и кара мислите ми да летят.
Летим със теб над цветовете,
оставяйки зад нас света,
опитвайки да гмурнем се в небето
и да се промушим под дъга.

© Цветелина Савкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??