May 16, 2009, 11:08 AM

Зелено 

  Poetry » Landscape
506 0 2

Зелено е. Зелено е навсякъде.
И пълно е със пролетни цветя.
Зеленото прониква във душата ми
и кара мислите ми да летят.
Летим със теб над цветовете,
оставяйки зад нас света,
опитвайки да гмурнем се в небето
и да се промушим под дъга.

© Цветелина Савкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??