И вселенското начало на духа
има своите земни предизвикателства...
От звезден дъх
излети са очите ми.
От звезден прах
ковани са косите ми.
От звезден лъч –
издигната душата ми.
А земен смерч
бушува в същността ми...
© Славяна Все права защищены