Стъпка първа - не гледай към мен.
Аз съм просто земя. И основа.
В мен расте вече новият ден.
Но е време за нощ. И наново.
Стъпка втора - не спирай, върви.
Аз земя съм отново. И корен.
Докъдето ти стигна - иди.
След това вникни в мен наново.
Стъпка трета - не гледай назад.
Още нещо - владей ме със храброст.
Бях земя. Земя ще съм пак.
Трябва време за плод и за сладост.
И накрая, четвъртият зов -
окрилен бъди, същностен, вечен.
Не съм просто земя, а любов.
Ще ти стигна
да стигнеш далече.
© Любимата Все права защищены