27 июл. 2009 г., 09:31

Земята с щедрата си длан... 

  Поэзия
527 0 8

Земята с щедрата си длан
пред мен раздипли
пътека бяла.
Вълшебен лъч огря
изстиналото ми сърце.
И мъртвото ми тяло се разлисти...

Отново в мен надежда се роди!

© Латинка-Златна Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??