Земята в тази нощ ... ухае на любов
и с аромата си до край опиянява.
А в люлчините песни с благослов
неволно всичко живо разцъфтява.
Земята в тази нощ ... е капка красота
облечена в най - гиздава премяна.
Пристъпва с власт, ала стои на висота
и цялата във обич е обляна.
Земята в тази нощ ... покълва с тишина,
а времето в очите изсвeтлява.
То очертава моя път през долина,
в която слънцето не спира да изгрява.
Земята в тази нощ ... е пролетна вълна
и птичите ми стъпки с дъх залива,
а аз съм твоя ... и ... на лунна светлина
в сърцето сянката ми с твоята се слива.
(Земята в тази нощ ... с любов ни разпозна)
© Йоанна Все права защищены
И се усещаме опиянени