18 февр. 2011 г., 15:39

Зима 

  Поэзия » Другая
1033 0 1

Зимата дойде в душата ми

зима бяла като лист

седнах и събрах мечтите си

и написах стих

в рими и слова броени

мислите си в броеница свих

зимата отиде си от мене

с пролетта я победих

© Георги Пенчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??