26 дек. 2008 г., 23:29

Зима 

  Поэзия
403 0 1

Безбрежна и красива.

Сурова и замислена.

Все утрото приспива.

 

Студена и нехаеща.

Нощта в сребро рисува,

със сънища играеща.

 

Надежда подарява,

във искреност окъпана,

потапя във забрава.

 

Спокойна и ленива.

Тъй прелестна, как яростно

внезапно си отива.

 

26.12.2008.

© Ангелина Кънчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??