Денят е като кон, но без талига,
свободен влиза в есенната зима
и бавно към небето се издига,
пискюли от дъждовни капки има.
Врабчетата събудени се молят
за мир, за топлина и за трохички
и се простира Божията воля
с любов за мен, за тях, заради всички.
© Милена Френкева Все права защищены