Dec 4, 2021, 10:16 AM

Зимен ден 

  Poetry
382 0 4

Денят е като кон, но без талига,

свободен влиза в есенната зима

и бавно към небето се издига,

пискюли от дъждовни капки има.

 

Врабчетата събудени се молят

за мир, за топлина и за трохички

и се простира Божията воля

с любов за мен, за тях, заради всички.

© Милена Френкева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??