4 февр. 2022 г., 16:27

Зимен ден 

  Поэзия
208 2 10

Денят се смее в следдъждовна зима,

цвърчат врабчета в близкия кипарис,

студено е, но нещо свежо има

в издигащите се в небето пари.

 

И чувството, открило стих и рима

е мило, кротко и не ме товари,

присъства,  вечността е тук незрима,

на времето пределите разтваря.

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??