Зимна импресия
В стихналата зимна нощ
сънувам бели разсъмвания
и рисувам бели кокичета.
Сънувам огнище с палещи шепи обич
и горещия дъх на всички залези.
дом за двама
обгърнат с любов сънувам.
Време спряло в обичане.
© Ванко Николов (Starkmaster° ®vn)′
© Ванко Николов Все права защищены