11.01.2014 г., 21:04 ч.  

Зимна импресия 

  Поезия » Любовна
470 0 0

Зимна импресия

В стихналата зимна нощ
сънувам бели разсъмвания
и рисувам бели кокичета.
Сънувам огнище с палещи шепи обич
и горещия дъх на всички залези.
дом за двама
обгърнат с любов сънувам.
Време спряло в обичане.

© Ванко Николов (Starkmaster°  ®vn)′ 

 

© Ванко Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??