8 янв. 2012 г., 17:50

Зимна нежност 

  Поэзия » Философская
732 0 3

Снежно наметало
зимата облече,
толкова е бяла
нейната сърдечност.

В зимата откривам
нежност непозната,
стъпките ú сливам
в пътя до душата.

© Милена Филипова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??