8 ene 2012, 17:50

Зимна нежност 

  Poesía » Filosófica
791 0 3

Снежно наметало
зимата облече,
толкова е бяла
нейната сърдечност.

В зимата откривам
нежност непозната,
стъпките ú сливам
в пътя до душата.

© Милена Филипова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??