8.01.2012 г., 17:50 ч.

Зимна нежност 

  Поезия » Философска
730 0 3

Снежно наметало
зимата облече,
толкова е бяла
нейната сърдечност.

В зимата откривам
нежност непозната,
стъпките ú сливам
в пътя до душата.

© Милена Филипова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??