27 дек. 2007 г., 21:47

Зимна приказка 

  Поэзия » Другая
495 0 6

Навън снегът, заспал дълбоко,

сънува снежния си сън,

а аз пробуждам се в леглото.

Часовникът запя със звън.

 

Прозорецът е сякаш нарисуван.

Художник е минавал през нощта.

Следи той бели е оставил -

безшумно е рисувал с лекота.

 

Елите вън са украсени,

като във зимна приказка блестят,

а по пътечката елени

се виждат, с Дядо Коледа летят.

 

За Новата година идват

да радват детските сърца

с подаръци и изненади чудни,

със здраве, радост, красота.

© Ивелина Цветкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??