3 янв. 2009 г., 13:32

Зимни 

  Поэзия
883 0 22

             Зимни

 

               * * *

От кухнята се носи аромат

и топло ми мирише на канела

след скитането в белия ми свят,

от детството ми бялото приел.

 

               * * *

Открих във капчица роса

живот; как времето изтича

като отронена сълза;

като нечутото "обичам те".

 

               * * *

Натежали от снега,

дишат клони уморено.

Стръкчета трева зелени

са промушили глава

и оглеждат оживени

белотата на деня.

 

 

© Надежда Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??