16 янв. 2022 г., 20:36

Зимно 

  Поэзия
1022 0 0

Зад хребета на планината
гола от зимата, времето, брадвите
слънцето прави пътека,
за да стигат сърните до извора.
Само сърните, слънцето и ловците
знаят началото и края.
И бързат.
От кадифените устни на сърните
се рони слънцето.

© Мая Тинчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??