Jan 16, 2022, 8:36 PM

Зимно 

  Poetry
732 0 0

Зад хребета на планината
гола от зимата, времето, брадвите
слънцето прави пътека,
за да стигат сърните до извора.
Само сърните, слънцето и ловците
знаят началото и края.
И бързат.
От кадифените устни на сърните
се рони слънцето.

© Мая Тинчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??