Зимно и студено, но любимо,
как вали и снежно е почти,
колко е красива тази зима,
сякаш част от моите мечти.
Най-обичам пролет, но е нежна,
зимната възторжена любов,
снежен път към Бога ми бележи
и дочувам благия Му зов.
© Милена Френкева Все права защищены