8 нояб. 2009 г., 18:49

Златен изгрев 

  Поэзия » Любовная
658 0 7

 

 

 

     Изгревът  от  черно  злато
     разплисква   душата  ми.
     Златно-черните  облаци
     се вмъкват в сърцето ми.


     Черното  в черните  облаци
     руши болезнени спомени. 
     Златното в тях  с плаха обич
     обгръща и шепне в сърцето.


     Черно-златният изгрев 
     се втурна в живота ми,
     сгушвам се в златното 
     на изгрева - това си Ти.

 

 

 

© МАРИ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??