1 окт. 2012 г., 11:56

Златна есен 

  Поэзия
1063 0 5

Златна есен

 

Златна есен заиграва

по листата със бои

и превръща ги в жарава,

от пожар не се бои...

 

Ех, да можеш като нея,

нестинарко ти, душа,

да танцуваш и да пееш

сред пожара на смъртта!

 

 

 

 

© Даниела Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??