1.10.2012 г., 11:56 ч.

Златна есен 

  Поезия
1107 0 5

Златна есен

 

Златна есен заиграва

по листата със бои

и превръща ги в жарава,

от пожар не се бои...

 

Ех, да можеш като нея,

нестинарко ти, душа,

да танцуваш и да пееш

сред пожара на смъртта!

 

 

 

 

© Даниела Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??