Посветено на наши близки
Чуден ден сте си избрали,
още преди петдесет години –
на този ден, с любов сте се венчали
и заклели сте се, тя, да не отмине!
Дълъг път съвместно сте вървели,
със сигурност, е имало проблеми,
неизбежно, с времето сте помъдрели –
решавали сте множество дилеми.
Носталгия навярно, ви обзема,
за младите и хубави години....
Не бива тя, превес да взема,
съвсем нормално – ще отмине!
Животът продължава с пълни сили,
заобиколени от деца и внуци....
Бъдете дълго с тез', които ви са мили,
радвайте се и на правнуци!
Сега, свидетели са и други,
сред тях и тези, които сте създали...
"Дай Боже! " всекиму, такваз' задруга –
и хубаво, и лошо – надживяли!
За миг само, времето върнете -–
на колко хора, живот сте дали!
За миг само, помислете –
колко пълноценно, сте живяли!
Желаем здраве занапред,
на близки, обичта да ви обгръща!
Радост във душите и късмет –
и добрините многократно да се връщат!
© Pepi Petrova Все права защищены