21 mar 2017, 22:55

Златна сватба 

  Poesía
424 2 4

        Посветено на наши близки 

 

Чуден ден сте си избрали, 

още преди петдесет години – 

на този ден, с любов сте се венчали

и заклели сте се, тя, да не отмине! 

 

Дълъг път съвместно сте вървели, 

със сигурност, е имало проблеми, 

неизбежно, с времето сте помъдрели –

решавали сте множество дилеми. 

 

Носталгия навярно, ви обзема, 

за младите и хубави години.... 

Не бива тя, превес да взема, 

съвсем нормално – ще отмине! 

 

Животът продължава с пълни сили,

заобиколени от деца и внуци.... 

Бъдете дълго с тез', които ви са мили,

радвайте се и на правнуци! 

 

Сега, свидетели са и други, 

сред тях и тези, които сте създали... 

"Дай Боже! " всекиму, такваз' задруга – 

и хубаво, и лошо – надживяли! 

 

За миг само, времето върнете -–

на колко хора, живот сте дали! 

За миг само, помислете – 

колко пълноценно, сте живяли! 

 

Желаем здраве занапред, 

на близки, обичта да ви обгръща! 

Радост във душите и късмет – 

и добрините многократно да се връщат! 

© Pepi Petrova Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??